Een initiatief van Koor&Stem vzw

Geen afbeeldingen? Webversie

Hij komt... hij is er... Doewap #3

De Sint zelf blijft nog even in Spanje, maar de liedjes kunnen al geoefend worden. Doewap #3 staat vol Sinterklaasliedjes: nieuwe Sinterklaasballads zoals Help Sint naast oude bekenden in frisse arrangementen (Zie ginds komt de stoomboot, Hoor wie klopt daar kinderen) van Sven Van den Wyngaert en Jan Coeck. En we waagden ons aan een nieuw arrangement van Kniktiklaas van Bart Peeters, dat heerlijke Sinterklaaslied uit 1988. De audiofragmenten bij deze nieuwe bundel werden ingezongen door - hoe kan het ook anders - kinderkoren uit Sint-Niklaas.

Gaat je hart al sneller slaan? Doewap #3 in nu beschikbaar in onze webshop! 

 
 

OKT

Doewap #1 - Sint-Niklaas
11 oktober 2016

Doewap #1 - Mechelen
20 oktober 2016

Doewap #3 - Antwerpen
26 oktober 2016

NOV

Doewap #3 - Vorselaar
9 november 2016

Doewap #3 - Sint-Niklaas
15 november 2016

Doewap #3 - Mechelen
18 november 2016

​Doewap #3 - Neerpelt
23 november 2016

 
 

Vormingen in 2016-2017

De inschrijvingen voor onze Doewapvormingen in Sint-Niklaas, Mechelen, Antwerpen, Vorselaar en Neerpelt lopen!
Duik in onze kalender en ontdek vormingssessies over de herfst (Doewap #1), de lente (Doewap #2), Sint (Doewap #3) en de zomer (Doewap #4). Onze dynamische docenten An Meeusen, Sterre De Raedt, Mirjam de Wit en Claudine Martens maken van iedere sessie een unieke belevenis.

 

Heb je ook altijd zin in nieuwe liedjes? Zoek jij ook in functie van de klasthema's? Dan zit je goed met Doewap. Nieuwe, kindvriendelijke liedjes voor in de klas, met partituren, mp3's, karaoke en didactische tips. Download aan 18 euro voor een bundel met 7 liedjes.

 

Haal Doewap naar je school!

Tijdens een schoolzangdag sturen we een professionele muziekpedagoog en begeleider naar je school. Alle leerlingen zingen, musiceren, knutselen, bewegen en acteren dan de hele dag. Op het einde houden we een toonmoment voor en met elkaar. Beperkt aantal scholen per provincie. Vraag ons advies en een offerte op maat voor je school!

Opleiding 'Zingen met kinderen'

Leer het vocale talent in kinderen wakker maken tijdens deze laagdrempelige opleiding. 9 cursusdagen (periode okt-juni) in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Lier, telkens op zondag. We starten op 2 oktober 2016.  Iedereen welkom, maar je moet beschikken over een basiskennis notenleer.