Geen afbeeldingen? Webversie

Nieuwe vormingen 2016-2017

Volgend schooljaar kan je deelnemen aan Doewapvormingen in Sint-Niklaas, Mechelen, Antwerpen, Vorselaar en Neerpelt.
Duik in onze kalender en ontdek vormingssessies over de herfst (Doewap #1), de lente (Doewap #2), Sint (Doewap #3) en de zomer (Doewap #4). Onze dynamische docenten An Meeusen, Sterre De Raedt, Mirjam de Wit en Claudine Martens maken van iedere sessie een unieke belevenis. 

Maar eerst ....vakantie! Geniet ervan.

 
 

OKT

Doewap #1 - Sint-Niklaas
11 oktober 2016

Doewap #1 - Mechelen
20 oktober 2016

Doewap #3 - Antwerpen
26 oktober 2016

NOV

Doewap #3 - Vorselaar
9 november 2016

Doewap #3 - Sint-Niklaas
15 november 2016

Doewap #3 - Mechelen
18 november 2016

​Doewap #3 - Neerpelt
23 november 2016

 
 

Hoor wie klopt daar kinderen...

Sinterklaas doet vele (kinder)harten sneller slaan. Wij kijken alvast vol verwachting uit naar Doewap #3, want die bundel staat vol Sinterklaasliedjes, zowel nieuwe Sinterklaasballads als oude bekenden in frisse arrangementen van Sven Van den Wyngaert en Jan Coeck. De audiofragmenten bij deze nieuwe bundel werden ingezongen door - hoe kan het ook anders - kinderkoren uit Sint-Niklaas.

Doewap #3 verschijnt begin september 2016. Hou onze website in de gaten!

 
 

Haal Doewap naar je school!

Tijdens een schoolzangdag sturen we een professionele muziekpedagoog en begeleider naar je school. Alle leerlingen zingen, musiceren, knutselen, bewegen en acteren dan de hele dag. Op het einde houden we een toonmoment voor en met elkaar. Beperkt aantal scholen per provincie.

Advies en offerte op maat voor je school via info@koorenstem.be

Opleiding 'Zingen met kinderen'

Leer het vocale talent in kinderen wakker maken tijdens deze laagdrempelige opleiding. 9 cursusdagen (periode okt-juni) in de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Lier, telkens op zondag. We starten op 2 oktober 2016.  Iedereen welkom, maar je moet beschikken over een basiskennis notenleer.

Hier meer info en inschrijven.  

 

Heb je ook altijd zin in nieuwe liedjes? Zoek jij ook in functie van de klasthema's? Dan zit je goed met Doewap. Nieuwe, kindvriendelijke liedjes voor in de klas, met partituren, mp3's, karaoke en didactische tips. Download aan 18 euro voor een bundel met 7 liedjes.