Geen afbeeldingen? Webversie
 
 
 
 

Koor&Stem wenst je een fijn eindejaar en een muzikaal 2016 

... met de nieuwe Doewapbundel!

In Doewap #2 vind je liedjes over familie en de lente. Mezen, vinken, distels, tortels, duiven: Opnieuw brengt ons meteen in een lentesfeer. Ook Op bezoek verwijst naar nieuw leven, een prachtig lied over een kind dat reikhalzend uitkijkt naar de geboorte van haar broer of zus. Met Twee huizen in één stad brengen we een ode aan alle plusouders. Al die woorden in mijn hoofd is een teder kinderlied. Hup, hup, ben je klaar is ons speelplaatslied in Doewap #2 en we trekken naar Hawaï met Ulili è. Natuurlijk mag Doewap niet ontbreken, dat liedje krijg je er zoals steeds bij.

 
 
 
 
 
 
 

Digibundels verkrijgbaar aan
18 euro.

Heb je ook altijd zin in nieuwe liedjes? Zoek jij ook in functie van de klasthema's? Dan zit je goed met Doewap. Nieuwe, kindvriendelijke liedjes voor in de klas, met partituren, mp3's, karaoke en didactische tips.

 
 
 
 
 

Vormingen starten op
7 januari in Antwerpen

Hoe leer je de Doewapliedjes aan? Of je nu in Antwerpen, Brussel of Brugge woont, overal kan je onze vormingsmomenten met professionele docenten volgen. Op 7 januari 2016 starten we in Antwerpen. Schrijf snel in, er zijn nog enkele plaatsen vrij. Zie verder voor de overige data.

 
 
 
 
 

Kalender

Liedjes voor in de klas - Doewap #1
07 januari 2016 - Antwerpen

Noten kraken met je klas
27 januari 2016 - Brussel
23 maart 2016 - Brussel

Liedjes voor in de klas - Doewap #1
24 februari 2016 - Brugge

Liedjes voor in de klas - Doewap #2
25 februari 2016 - Antwerpen

Pluis het uit
15 maart 2016 - Heverlee

Doewap op studiedag van SVM
19 maart 2016 - Sint-Michielsgestel (Nederland)
 

 
 
 
 
 

Krijg 20% korting in onze webshop 

Een uitgelezen kans om voordelig je persoonlijke bibliotheek aan te vullen of om iemand een plezier te doen met een van onze liedbundels, boeken of cd's!  - met Attakatamoeva, Is beter nog ver?, Pluis het uit... Gebruik de couponcode EVHJ15KES en de korting wordt meteen verrekend. De actie loopt nog tot 15/01 en is niet van toepassing op Doewapbundels. We verzenden vanaf 04/01. 

Doewap is de opvolger van de bekende reeks liedbundeltjes Attakatamoeva en een initiatief van Koor&Stem vzw, de organisatie voor vocale muziek in Vlaanderen.