Geen afbeeldingen? Webversie
 
 
 
 

Vormingen Brugge en Antwerpen op 24 en 25 februari

Hoe warm je kinderstemmen op? Waar vind je leuke liedjes en hoe leer je ze aan? Onze Doewapvormingen bieden een boel handvaten en tips om het zingen in je klas kwalitatief en plezierig te maken. 
Op woensdagnamiddag 24 februari in het Concertgebouw in Brugge en op donderdagavond 25 februari in Zaal Zirkus in Antwerpen. Schrijf snel in, er zijn nog enkele plaatsen vrij. 

 
 
 
 
 

Kalender

Liedjes voor in de klas - Doewap #1
24 februari 2016 - Brugge

Liedjes voor in de klas - Doewap #2
25 februari 2016 - Antwerpen

Zingen met je kinderen - Doewap - Mechelen
28 februari 2016

Pluis het uit
15 maart 2016 - Heverlee

Doewap op studiedag van SVM
19 maart 2016 - Sint-Michielsgestel (Nederland)
 

 
 
 
 
 

Wij kijken al uit naar de lente

In Doewap #2 vind je liedjes over familie en de lente. Mezen, vinken, distels, tortels, duiven: Opnieuw brengt ons meteen in een lentesfeer. Ook Op bezoek verwijst naar nieuw leven, een prachtig lied over een kind dat reikhalzend uitkijkt naar de geboorte van haar broer of zus. Met Twee huizen in één stad brengen we een ode aan alle plusouders. Al die woorden in mijn hoofd is een teder kinderlied. Hup, hup, ben je klaar is ons speelplaatslied in Doewap #2 en we trekken naar Hawaï met Ulili è. Natuurlijk mag Doewap niet ontbreken, dat liedje krijg je er zoals steeds bij.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zondag 28 februari, 10.30u.-12.30u., Klankendaal, Tervuursesteenweg 84 in Mechelen.

 
 

Doewap: ook voor gezinnen

Doewap, doewap en too-lee-ay! Zing, klap, stamp, speel en dans mee met liedjes uit de hele wereld. Kom samen zingen met je (klein)kind tijdens deze 2 uur durende workshop.
Voor kinderen tussen 6 en 12.

 
 
 
 
 

Heb je ook altijd zin in nieuwe liedjes? Zoek jij ook in functie van de klasthema's? Dan zit je goed met Doewap. Nieuwe, kindvriendelijke liedjes voor in de klas, met partituren, mp3's, karaoke en didactische tips. Download aan 18 euro voor een bundel met 7 liedjes.