DOEWAP-nieuwsbrief
Geen afbeeldingen? Webversie
 
 
 

Doewap! Dat zijn liedjes voor leerkrachten.
2x per jaar lanceren we 6 nieuwe liedjes voor de lagere school met didactische tips en audiomateriaal. Je kan online bestellen en krijgt het materiaal meteen via e-mail.
Omdat je de muziek gewoon meteen wil gebruiken.

 
 
 
 
 
 
 

De enige échte eerste Doewapbundel

Nieuw liedmateriaal, met aan het begin van het nieuwe schooljaar een vrolijk speelplaatsliedje zoals John Kanakanaka, het meeslepende Lai la uit Tsjechië, typische liedjes voor de herfst zoals Halloween of Atsjoem! over verkoudheden, de vredesballad Leiders van de wereld, De Dolle Dierendans en als extraatje het Doewaplied

 
 
 
 
 

Wist je dat

DOEWAP de digitale opvolger is van de bekende reeks liedbundeltjes Attakatamoeva en een initiatief is van Koor&Stem vzw, de organisatie voor vocale muziek in Vlaanderen. Het materiaal sluit ook perfect aan bij de (muzische) doelstellingen en de thema’s van de lagere school.

 
 
 
 
 

Navorming

Docente An Meeusen geeft je praktijkgerichte tips op 29/10 in Leuven. 

Hoe leer je de DOEWAP-liedjes aan? Wat kun je doen als de leerlingen ze al onder de knie hebben? Je maakt kennis met verschillende methodieken en verwerkingsopdrachten bij de liedjes, want muziek is meer dan een liedje zingen. Kortom: veel muzikale inspiratie voor in de klas! Georganiseerd door het Pedagogisch Didactisch Centrum Leuven i.s.m. Koor&Stem.

 
 
 
 
 

Filmpjes uit de praktijk